BPROVARIRTAS.HU

 

HÍVJ BIZALOMMAL!

8 ÉS 19 ÓRA KÖZÖTT

Ágyi poloskairtás Budapesten

A koronavírus idején is DOLGOZUNK: A kialakult járványügyi helyzet miatt, ügyfeleink egészsége, nyugalma és a saját biztonságunk érdekében kollégáink kizárólag maszkban (3M), és védőkesztyűben végzik munkájukat. Felszerelésünket, ruházatunkat, autónkat naponta többször fertőtlenítjük.

Kellemetlen rovarok lepték el a környezeted? A mi segítésünkkel zökkenőmentesen és pénztárcabarát árakon szabadulhatsz meg a nemkívánatos kártevőktől. Ne kísérletezz házilagos módszerekkel, bízd szakemberre, mi a legszívósabb kártevőt is kiírtjuk. SOS szolgáltatásunk keretében a megrendeléstől számítva 24 órán belül vállaljuk a munka elvégzését. Budapesten és Pest megyében bárhová kimegyünk.

FELISMERI?

Ágyi poloska jellemzői: éjszakai életmódot folytató, rejtőzködő kártevő, amely leginkább emberi vérrel táplálkozik. Nappal résekben, repedésekben, függönyök, konnektorok, képkeretek mögött keres búvóhelyet, továbbá az ágy környékét (ágyneműtartó, ágytámla,takaró, párna) részesíti előnyben, mivel elsősorban itt tud vért szívni. Az ágyi poloska megjelenését tekintve 4-8 mm rozsdabarna, hát-hasi irányban lapított, torán bűzmirigyek vannak, szárnyai nincsenek, lábai karmokban és tapadókorongokban végződnek. Igen szapora faj, mivel a nőstény naponta 2-3 petét rak, a lárvák körülbelül 10 nap alatt kelnek ki, ivadékainak száma 1000-4000 között lehetséges.

Ágyi poloska fertőzöttségre utaló jelek: levedlett lárvabőr, csípések a bőrön, ágyi poloskaürülék nyom: fekete pöttyök a matracon/ágykereten, peték: 1 milliméter nagyságúak (fehér színűek), erős jellegzetes szag.

Az ágyi poloska az emberi testet szén-dioxid, hő és pára kibocsátás alapján támadja meg.

HOGYAN VÉDEKEZZÜNK POLOSKA ELLEN?

Védekezés: Permetezéssel írtjuk leginkább, tartós méregmezőt képezve. Súlyos esetben szóba jöhet hidegködképzés és füstölés is, mint kiegészítő módszer.

Ne szenvedjen tőlük, hívjon szakembert és változtasson a helyzeten!

ÁGYI POLOSKA IRTÁS ÁRAK (LAKOSSÁGI ÁRAK)

Terület (m2)

Ár (bruttó)

1 szoba

12.000 Ft

2 szoba

16.000 Ft

3 szoba

20.000 Ft

4 szoba

24.000 Ft

Az áraktájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintéjétőlfüggően változhatnak! Az árak egy helyszínre vonatkoznak! Akiszállás Budapest területén ingyenes! A táblázatban szereplőalapterületen felül kérjen egyedi árajánlatot!  

Nézze meg kedvező árainkat

SOS KISZÁLLÁST ÉS RENDSZERES IRTÁST VAGY FERTŐTLENÍTÉST IS VÁLLALUNK

HÍVJ BIZALOMMAL!

8 ÉS 19 ÓRA KÖZÖTT