BPROVARIRTAS.HU

 

HÍVJ BIZALOMMAL!

8 ÉS 19 ÓRA KÖZÖTT

Csótányirtás

A koronavírus idején is DOLGOZUNK: A kialakult járványügyi helyzet miatt, ügyfeleink egészsége, nyugalma és a saját biztonságunk érdekében kollégáink kizárólag maszkban (3M), és védőkesztyűben végzik munkájukat. Felszerelésünket, ruházatunkat, autónkat naponta többször fertőtlenítjük.

Csótányok lepték el a környezeted? Ami segítésünkkel zökkenőmentesen és pénztárcabarát árakon szabadulhatsz meg a nemkívánatos kártevőktől. Ne kísérletezz házilagos módszerekkel, bízd szakemberre, mi a legszívósabb kártevőt is kiírtjuk. SOS szolgáltatásunk keretében a megrendeléstől számítva 24 órán belül vállaljuk a munka elvégzését.Budapesten és Pest megyében bárhová kimegyünk.

VÉDEKEZZEN ELLENÜK!

NÉMET CSÓTÁNY

A legkisebb méretű csótány fajta, testhossza mindössze 10-15mm, szalmasárga-világosbarna színű, a nyakpajzson két hosszanti fekete sáv.Preferált élőhely: meleg (33°C-ig), nedves környezetet szereti. Lapított testű,amely biztosítja számára, hogy a legszűkebb résekben is búvóhelyet találjon. A mennyezeten is képes mászni, legtöbbször a konyhában, fürdőszobában, WC-ben fordul elő.

AMERIKAI CSÓTÁNY

Magyarországon a legnagyobb testméretű csótány fajta, testhossza a 40 mm-t is elérheti,mahagóni barna szín, jellegzetes mintázattal a nyakpajzson, a lárvák vörösbarnaszínűek.

KONYHAI CSÓTÁNY

Preferált élőhely: meleg, száraztól a nedvesig mindenfajta környezetet kedveli.Megjelenés: 20-24 mm-es testhossz (imágók), sötétbarna-feketés szín, fekete nyakpajzs, a lárvák vörösbarna színűek. Repülni képtelen, csápja testhosszával egyenlő lehet. Szintén rejtett életmódot folytat. Legtöbb esetben éjszaka a lámpafény hirtelen felkapcsolásakor a konyhában, fürdőszobában, WC-ben találkozhatunk vele.

VÉDEKEZÉS

Szakember által: permetezés erős taglózó hatású irtószerrel, hideg ködös kiűzéssel kombinálva, továbbá füstképzéssel. Megelőzésre a gélezés a leghatékonyabb védekezési módszer, amely mérgezett csalétekként fejti ki hatását.

MEGELŐZÉS

Megelőzés: permetezéssel tartós méregmező kialakítása, csótányirtó gél, csalétek, csapda.

ISMERI A CSÓTÁNYOKAT?

A csótány az egész világon elterjedt faj. Magyarországon a leggyakoribb a német csótány és a konyhai csótány, illetve a hegyvidékes, erdős részeken előfordulhat erdei csótány (repülő csótány), elszórtan találkozhatunk amerikai csótánnyal is. A csótány leginkább éjjel aktív, nappal rejtőzködő életmódot folytatnak(résekben, repedésekben bújnak meg). A csótányok kedvelt búvóhelyei a szennyvízcsatorna, a szeméttároló, konyha, fürdőszoba részei. Társasházakban leggyakrabban egyik lakásról a másikra a strang vezeték oldalfalán felmászva terjed. Mindenevők, táplálékszerzésüket kitűnő szaglásuk segíti elő. Képesek az önmegtermékenyítésre is. Jellegzetes szaguk elviselhetetlenné teszi a helyiséglevegőjét. Az ember és a csótány érintkezésekor allergiás reakció léphet fel,amelyet a csótány ürüléke és váladéka vált ki. Az éhezést rendívül jól tűri, a szomjazást azonban rosszul viseli. Éjszaka folyamatosan táplálék után kutat,minden szerves hulladékot elfogyaszt, de gyakran az emberi fogyasztásra szánt élelmiszert is megdézsmálja.

ÁRAK

Csótányirtás árak(lakossági árak):

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

9.900 Ft

31-49

11.000 Ft

50-59

12.000 Ft

60-69

13.000 Ft

70-89

14.000 Ft

90-109

15.000 Ft

110-139

16.000 Ft

Az áraktájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintéjétőlfüggően változhatnak! Az árak egy helyszínre vonatkoznak! Akiszállás Budapest területén ingyenes! A táblázatban szereplőalapterületen felül kérjen egyedi árajánlatot! Az árakgélezésre vonatkoznak, amely főként megelőzésre alkalmasmódszer!

Nézze meg kedvező árainkat

SOS KISZÁLLÁST ÉS RENDSZERES IRTÁST VAGY FERTŐTLENÍTÉST IS VÁLLALUNK