BPROVARIRTAS.HU

 

HÍVJ BIZALOMMAL!

8 ÉS 19 ÓRA KÖZÖTT

FERTŐTLENÍTÉS VÍRUSOK ÉS BAKTÉRIUMOK ELLEN

Félsz a vírusoktól, baktériumoktól? Ez esetben válassz kombinált fertőtlenítési eljárást.

Vírus és járványveszély esetén is dolgozunk, egyébként is magas higiéniai és tisztasági mércének felelünk meg, de mind saját, mind ügyfeleink érdekében ebben az időszakban különösen.

Vállaljuk lakások, ingatlanok, intézmények, rendelők fertőtlenítését, sterilizálását.

Hívjon bennünket bizalommal, vagy kérjen árajánlatot!

PANDÉMIA

Bizonyára te is követed a világban zajló sajnálatos eseményeket, így minden bizonnyal tudod, hogy a világjárvány (pandémia) korában kiemelten fontos a steril, vírus és baktériummentes környezet. A hírek, média platformok, járványügyi szakemberek a megelőzésre fektetik a hangsúlyt. Elsősorban fontos az alapos kéz fertőtlenítés, védőmaszk viselése, de mi a helyzet a minket körülvevő tárgyakkal és levegővel? Ezeknek a fertőtlenítése kiemelten fontos, mivel a Covid-19 vírussal kapcsolatban megállapították, hogy a levegőben szálló aerosol részecskékre tapadva több órán át életképes, a rézfelületeken akár négy óráig, kartonpapíron akár 24 óráig, műanyagon és acél felületeken pedig akár 72 óráig is fertőzőképes a tüdőgyulladást és egyéb szövődményeket is okozó humán kórokozó. Természetesen a koronavíruson kívül sok más veszélyes vírustól és baktériumtól is megfertőződhetünk, ebben tudunk mi a segítségedre lenni.

Kombinált megelőzési módszert dolgoztunk ki, amelynek keretében végzünk ózonos fertőtlenítést, vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítést, illetve vegyszermentes bio fertőtlenítést (ezeket a módszereket alábbiakban részletesebben is bemutatjuk). Nem tudjuk megszüntetni a világjárványokat, de nagyban hozzájárulhatunk ahhoz, hogy biztonságosabb legyen életered!

Miben tudunk segíteni pandémia idején?

Vállaljuk:

 • Lakóingatlanok fertőtlenítését
 • Irodák és Üzletek fertőtlenítését
 • Hotelek, szálláshelyek fertőtlenítését
 • Éttermek és egyéb vendéglátóhelyek fertőtlenítését 
 • Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények fertőtlenítését 
 • Orvosi rendelők-kórházak fertőtlenítését 
 • Gyártóüzemek, raktárak fertőtlenítését 
 • Autók és egyéb járművek fertőtlenítését 
 • Lakás klímatisztást, Autóklíma tisztítást
 • Helyiségekben kellemetlen szagok eltüntetését
 • Ingatlanok penészmentesítését
 • Kártevőirtási tevékenységünk keretében rovarirtást és rágcsálóirtást is vállalunk - előzze meg a kórokozók terjedését!

LEHETSÉGES FERTŐTLENÍTÉSI MÓDSZEREINK

ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS

MIÉRT VÁLASZD AZ ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉST?

Mert a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer. A kezelés nem indokolja a kezelendő helyiség kiürítését, az ózon nem tesz kárt a műszaki cikkekben, bútorokban, szőnyegekben, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá.  Az ózonos fertőtlenítést a jövőbelátó környezettudatos gondolkodás keretében nemzetközileg is egyre szélesebb körben alkalmazzák a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal szemben.  Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula. A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat). Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen. 

A kezelés előtt az ingatlant el kell hagyni, kisállatokat, növényeket el kell távolítani. Az ózonos fertőtlenítés időtartama alatt senki sem léphet be az adott ingatlanba. A kezelést követően az ingatlant életvitelszerű tartózkodásra alkalmas, teljes mértékben biztonságos állapotban adjuk át. 

NANOTECHNOLÓGIÁS VEGYSZERES FERTŐTLENÍTÉS

MIÉRT VÁLASZD A VEGYSZERES NANOTECHNOLÓGIÁS FERTŐTLENÍTÉST?

A vegyszeres fertőtlenítést új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszerrel végezzük. A nanotechnológiás fertőtlenítés előnye az ózonos fertőtlenítéssel szemben elsősorban a hatástartósság. A kezelést követően a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, szemben az ózonos fertőtlenítéssel, ahol a visszafertőződés rögtön a kezelést követően megkezdődik.  A nanotechnológiás fertőtlenítőszerek antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását laboratóriumi tesztek bizonyítják. Az általunk alkalmazott új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszer nem károsítja a kezelt berendezési tárgyakat, műszaki cikkeket, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Klórmentesen is hatékonyan fejti ki fertőtlenítő hatását. A régi típusú fertőtlenítőszerek különböző nátrium-hipoklorit (hipo) tartalmú vegyszerek veszélyes bomlástermékei a levegőbe kerülve, ezt követően belégzéssel a szervezetünkbe jutva irritálhatják és roncsolhatják a nyálkahártyát, károsíthatják a légzőszerveket, gyermekek számára pedig különösen veszélyesek lehetnek. Ezzel szemben az általunk alkalmazott nanotechnológiás fertőtlenítőszer használata során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek. Összefoglalva a nanotechnológiás fertőtlenítőszer előnye az azonnali baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás, a hosszan tartó hatástartósság, a környezetre ártalmatlan aldehid-és klórmentes tartalom, továbbá, hogy száradás után nem toxikus. A kezelést kézi permetezővel vagy hidegködképző készülékkel végezzük.

BIO FERTŐTLENÍTÉS

MIÉRT VÁLASZD A BIO FERTŐTLENÍTÉST?

A BIO fertőtlenítési kezelésünket a Bactakleen fertőtlenítő berendezéssel végezzük. A készülék a koncentrált antibakteriális oldatot ultrafinom köddé porlasztja, amely több száz millió mikroszkopikus „nanoméretű” tisztító részecskéket tartalmaz.  A Bactakleen nem mérgező technológiája az első a világon, amely növényi alapú és megfelelő megoldást kínál a tisztább levegő biztosítása érdekében. A kezelés elpusztítja a baktériumok és spórák 99,9%-át, továbbá 2-3 hónapig aktív antibakteriális réteget képez a köd által kezelt felületeken. Használata gyors, teljes mértékben veszélytelen és nem okoz semmilyen kellemetlen szagot. Alkalmazása ajánlott lakások, családi házak, üzlethelyiségek, irodák, éttermek, hotelek, oktatási intézmények, személyautók és tehergépjárművek, tömegközlekedési eszközök, klímaberendezések kezelésre.

FERTŐTLENÍTÉS ÁRAINK

Áraink kombináltfertőtlenítés esetén lakossági ügyfeleink részére (lakásokés családi házak fertőtlenítése). Csomag tartalma: ózonosfertőtlenítés, vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés,Bactakleen fertőtlenítés! Budapesten ingyenes kiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

35.900 Ft

31-70

45.900 Ft

71-100

55.900 Ft

101-150

69.900 Ft

151-250

79.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot

 

(minden költségettartalmaz 3,5 méteres belmagasságig)

 

 

Kombináltfertőtlenítési áraink társasházak, cégek és közintézményekrészére. Csomag tartalma: ózonos fertőtlenítés, vegyszeresnanotechnológiás fertőtlenítés, Bactakleen fertőtlenítés!Budapesten ingyenes kiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

39.900 Ft

31-70

49.900 Ft

71-100

59.900 Ft

101-150

75.900 Ft

151-250

85.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot

 

(minden költségettartalmaz 3,5 méteres belmagasságig)

 

Személyautókés egyéb járművek kombinált fertőtlenítési árai! Csomagtartalma: ózonos fertőtlenítés, vegyszeres nanotechnológiásfertőtlenítés, Bactakleen fertőtlenítés! Budapesten ingyeneskiszállással.

Jármű típus

Ár (bruttó)

Személyautó

14.900 Ft

Autóbusz

24.900 Ft

Kamion utastér

19.900 Ft

Hajókabin

24.900 Ft

 

Lakásklímatisztás és Autóklíma tisztítás kombinált fertőtlenítésiárai! Csomag tartalma: ózonos fertőtlenítés, vegyszeresnanotechnológiás fertőtlenítés, Bactakleen fertőtlenítés!Budapesten ingyenes kiszállással!

Klíma tisztítás típusa

Ár (bruttó)

Lakás klímatisztítás alapszintű

10.000 Ft

Lakás klímatisztítás prémium szintű

25.000 Ft

Autóklíma tiszítás

11.900 Ft

 

Árainkózonos fertőtlenítés esetén lakossági ügyfeleink részére(lakások és családi házak fertőtlenítése). Csomag tartalma:ózonos fertőtlenítés! Budapesten ingyenes kiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

19.900 Ft

31-70

29.900 Ft

71-100

35.900 Ft

101-150

45.900 Ft

151-250

59.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot

 

(mindenköltséget tartalmaz 3,5 méteres belmagasságig)

 

Árainkózonos fertőtlenítés esetén társasházak, cégek ésközintézmények részére. Csomag tartalma: ózonos fertőtlenítés!Budapesten ingyenes kiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

23.900 Ft

31-70

34.900 Ft

71-100

39.900 Ft

101-150

49.900 Ft

151-250

63.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot

 

(minden költségettartalmaz 3,5 méteres belmagasságig)

Személyautókés egyéb járművek ózonos fertőtlenítési árai! Csomagtartalma: ózonos fertőtlenítés! Budapesten ingyenes kiszállással.

Jármű típus

Ár (bruttó)

Személyautó

9.900 Ft

Autóbusz

19.900 Ft

Kamion utastér

14.900 Ft

Hajókabin

19.900 Ft

 

Lakásklímatisztás és Autóklíma tisztítás ózonos fertőtlenítésiárai! Csomag tartalma: ózonos klíma tisztítás! Budapesteningyenes kiszállással!

Klíma tisztítás típusa

Ár (bruttó)

Lakás klímatisztítás alapszintű

10.000 Ft

Lakás klímatisztítás prémium szintű

19.900 Ft

Autóklíma tiszítás

9.900 Ft

 

Árainkvegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés esetén lakosságiügyfeleink részére (lakások és családi házak fertőtlenítése).Csomag tartalma: vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés!Budapesten ingyenes kiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

17.900 Ft

31-70

24.900 Ft

71-100

29.900 Ft

101-150

39.900 Ft

151-250

49.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot

 

 

Árainkvegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés esetén társasházak,cégek és közintézmények részére. Csomag tartalma: vegyszeresnanotechnológiás fertőtlenítés! Budapesten ingyeneskiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

19.900 Ft

31-70

26.900 Ft

71-100

31.900 Ft

101-150

41.900 Ft

151-250

51.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot

 

 

Személyautókés egyéb járművek vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítésiárai! Csomag tartalma: vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés!Budapesten ingyenes kiszállással.

Jármű típus

Ár (bruttó)

Személyautó

9.900 Ft

Autóbusz

19.900 Ft

Kamion utastér

14.900 Ft

Hajókabin

19.900 Ft

 

Lakásklímatisztás és Autóklíma tisztítás vegyszeresnanotechnológiás fertőtlenítési árai! Csomag tartalma:vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés! Budapesten ingyeneskiszállással!

Klíma tisztítás típusa

Ár (bruttó)

Lakás klímatisztítás alapszintű

10.000 Ft

Lakás klímatisztítás prémium szintű

19.900 Ft

Autóklíma tiszítás

9.900 Ft

 

ÁrainkBactakleen BIO fertőtlenítés esetén lakossági ügyfeleinkrészére (lakások és családi házak fertőtlenítése). Csomagtartalma: Bactakleen BIO fertőtlenítés! Budapesten ingyeneskiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

19.900 Ft

31-70

26.900 Ft

71-100

31.900 Ft

101-150

41.900 Ft

151-250

51.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot

 

 

ÁrainkBactakleen BIO fertőtlenítés esetén társasházak, cégek ésközintézmények részére. Csomag tartalma: Bactakleen BIOfertőtlenítés! Budapesten ingyenes kiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

22.900 Ft

31-70

29.900 Ft

71-100

34.900 Ft

101-150

44.900 Ft

151-250

54.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot

 

 

Személyautókés egyéb járművek vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítésiárai! Csomag tartalma: Bactakleen BIO fertőtlenítés! Budapesteningyenes kiszállással.

Jármű típus

Ár (bruttó)

Személyautó

12.000 Ft

Autóbusz

21.900 Ft

Kamion utastér

16.900 Ft

Hajókabin

21.900 FtLakásklímatisztás és Autóklíma tisztítás Bactakleen fertőtlenítésiárai! Csomag tartalma: Bactakleen BIO fertőtlenítés! Budapesteningyenes kiszállással!

Klíma tisztítás típusa

Ár (bruttó)

Lakás klímatisztítás alapszintű

10.000 Ft

Lakás klímatisztítás prémium szintű

19.900 Ft

Autóklíma tiszítás

12.000 Ft

 

Szagtalanítás,Penészmentesítés áraink ózonos kezeléssel lakossági ügyfeleinkrészére (lakások és családi házak fertőtlenítése). Csomagtartalma: ózonos fertőtlenítés! Budapesten ingyenes kiszállással.

(mindenköltséget tartalmaz 3,5 méteres belmagasságig)

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

19.900 Ft

31-70

29.900 Ft

71-100

35.900 Ft

101-150

45.900 Ft