Hívj bizalommal!

8 és 19 óra között

Kullancsirtás, mentesítés

A koronavírus idején is DOLGOZUNK: A kialakult járványügyi helyzet miatt, ügyfeleink egészsége, nyugalma és a saját biztonságunk érdekében kollégáink kizárólag maszkban (3M), és védőkesztyűben végzik munkájukat. Felszerelésünket, ruházatunkat, autónkat naponta többször fertőtlenítjük.

Kellemetlen rovarok lepték el a környezeted? A mi segítésünkkel zökkenőmentesen és pénztárcabarát árakon szabadulhatsz meg a nemkívánatos kártevőktől. Ne kísérletezz házilagos módszerekkel, bízd szakemberre, mi a legszívósabb kártevőt is kiírtjuk. SOS szolgáltatásunk keretében a megrendeléstől számítva 24 órán belül vállaljuk a munka elvégzését. Budapesten és Pest megyében bárhová kimegyünk.

Ismeri a kullancsokat?

Kullancs: Testhossza 1-4 mm, vérrel teleszívott állapotban ricinusmag méretű. A fejlődési idejük általában 3 év. A nőstény néhány ezer petét rak, és több évig él. Emberen általában a könyök- hónalj- és térdhajlatban, deréktájon táplálkozik, és szájszervével rögzíti magát. Bokrok, fűfélék, cserjék levelein várakozva,maximum másfél méteres magasságban várakozik áldozatára. Az aljnövényzetben,árnyékos helyeken fordul elő legtöbbször. Súlyos betegségeket terjeszt, mint a Lyme kórt vagy a vírusos agyhártyagyulladást.

Hogyan védekezzünk kullancsok ellen?

Védekezés: permetezéssel (fák, bokrok 1,5 méteres magasságig aljnövényzet), aspecifikus megoldás.

Árak

Ellepték otthonát, kertjét, nyaralóját, ingatlanát a kullancsok?

Hívjon bizalommal!

Áraink, ill. honlapunk folyamatos eltöltés és frissítés alatt.

Nézze meg kedvező árainkat

SOS kiszállást és rendszeres irtást vagy fertőtlenítést is vállalunk