BPROVARIRTAS.HU

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

TÁVOLLÉVŐK KÖZÖTT LÉTREJÖTT SZERZŐDÉS
A WEBLAP HASZNÁLATI FELTÉTELEKRŐL

Az alábbi szerződés, mint távollévők között létrejött szerződés kerül megkötésre.

Jelen ÁSZF elválaszthatatlan része az Adatvédelem és jogi nyilatkozat:

https://www.bprovarirtas.hu/adatvedelem

Jelen weblapot mindenki csak saját felelősségére használhatja. Honlap tulajdonos (lásd adatvédelem, impresszum részt) a honlap használatából eredő semmilyen esetleges kárért nem felel, sem közvetlen, sem közvetett kárért, sem anyagi, szellemi vagy más kárért!

Honlap tulajdonos jóhiszeműen jár el a honlapra történő adatok és információk feltöltésekor, így törekszik a pontos és korrekt információk átadására, de nem vállal semmilyen felelősséget az elírásokért vagy hibásan feltüntetett információkért! Önnek, mint jelen honlap látogatójának kell meggyőződnie arról, hogy az Ön által választott, kért vagy csak igénybe vett szolgáltatás megfelel e Önnek vagy az Intézménynek, lakóközösségnek akit képvisel!

Minden árajánlatunkat igyekszünk pontosan elkészíteni és megadni, de a helyszíni felmérés során, amennyiben változnak a kérések (pl. de nem kizárólagosan: alapterület, belmagasság, elvégzendő munka mennyisége, felhasználandó alapanyagok) úgy árajánlatunk is módosulni fog és a kért elvégzett munka többletköltségét megrendelőnek teljesíteni, azaz ki kell fizetnie a helyszínen - vagy legkésőbb nyolc naptári napon.

A honlapokon megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, nem adjuk el és nem használjuk fel közvetett haszonszerzésre sem. Bővebben az Adatvédelemben tájékozódhat!

Kelt.: Budapest, 2021.03.12.

Nézze meg kedvező árainkat

SOS KISZÁLLÁST ÉS RENDSZERES IRTÁST VAGY FERTŐTLENÍTÉST IS VÁLLALUNK