BPROVARIRTAS.HU

 

HÍVJ BIZALOMMAL!

8 ÉS 19 ÓRA KÖZÖTT

Hangyairtás

A koronavírus idején is DOLGOZUNK: A kialakult járványügyi helyzet miatt, ügyfeleink egészsége, nyugalma és a saját biztonságunk érdekében kollégáink kizárólag maszkban (3M), és védőkesztyűben végzik munkájukat. Felszerelésünket, ruházatunkat, autónkat naponta többször fertőtlenítjük.

Kellemetlen rovarok lepték el akörnyezeted? A mi segítésünkkel zökkenőmentesen és pénztárcabarát árakonszabadulhatsz meg a nemkívánatos kártevőktől. Ne kísérletezz házilagosmódszerekkel, bízd szakemberre, mi a legszívósabb kártevőt is kiírtjuk. SOSszolgáltatásunk keretében a megrendeléstől számítva 24 órán belül vállaljuk amunka elvégzését. Budapesten és Pest megyében bárhová kimegyünk.

HOGYAN VÉDEKEZZÜNK HANGYÁK ELLEN?

Védekezés: Elsősorban permetezéssel. A falak, szélek, sarkok, küszöbök és a hangyák vonulási irányának mentén.

A hangyáknak Magyarországon mintegy 101 fajuk található meg. Általában mindent elfogyasztanak, a táplálkozásukra az úgynevezett „szociális gyomor” jellemző.Társadalomalkotó rovarok, egy-egy kolóniában (bolyban) többféle kaszt található. A dolgozók szárnyatlan, fejlett rágó szájszervű, csökevényes petefészkű nőstények. A fiatal nőstények általában szárnyasak, és csak időszakosan fordulnak elő. A nászrepülést és megtermékenyítést követően szárnyaikat levetik, repülőizmaikat felemésztik. A tojásrakó nőstények a királynők. A hímek szárnyasak, és a nászrepülést követően hamarosan elpusztulnak.

Árak
(lakossági)

Hangyairtás árak(lakossági árak):

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

12.000 Ft

31-49

14.000 Ft

50-59

16.000 Ft

60-69

18.000 Ft

70-89

20.000 Ft

90-109

21.000 Ft

110-139

22.000 Ft


Az árlistábanszereplő árak nettó árak!

Az áraktájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintéjétőlfüggően változhatnak! Az árak egy helyszínre vonatkoznak! Azárak a kiszállás árát nem tartalmazzák! A táblázatbanszereplő alapterületen felül kérjen egyedi árajánlatot!  

Nézze meg kedvező árainkat

SOS KISZÁLLÁST ÉS RENDSZERES IRTÁST VAGY FERTŐTLENÍTÉST IS VÁLLALUNK