BPROVARIRTAS.HU

 

HÍVJ BIZALOMMAL!

8 ÉS 19 ÓRA KÖZÖTT

Darázsirtás

A koronavírus idején is DOLGOZUNK: A kialakult járványügyi helyzet miatt, ügyfeleink egészsége, nyugalma és a saját biztonságunk érdekében kollégáink kizárólag maszkban (3M), és védőkesztyűben végzik munkájukat. Felszerelésünket, ruházatunkat, autónkat naponta többször fertőtlenítjük.

Kellemetlen rovarok lepték el a környezeted? A mi segítésünkkel zökkenőmentesen és pénztárcabarát árakon szabadulhatsz meg a nemkívánatos kártevőktől. Ne kísérletezz házilagos módszerekkel, bízd szakemberre, mi a legszívósabb kártevőt is kiírtjuk. SOS szolgáltatásunk keretében a megrendeléstől számítva 24 órán belül vállaljuk a munka elvégzését. Budapesten és Pest megyében bárhová kimegyünk.

ISMERJE MEG A DARAZSAKAT

A darazsak nagy test méretű, sárga-fekete színezetű rovarok. Szárnyukat nyugalomban hosszában összehajtva tartják a test hátoldalán. Könnyen támadnak, fullánkjuk segítségével mérget fecskendeznek áldozatukba. Általában más rovarokkal táplálkoznak, de gyümölcsöket is fogyasztanak. Fűrészporszerű darabkákat rágnak ki a fák kérgéből, összekeverik a nyálukkal és pépes anyagot állítanak elő, amelyből fészküket alakítják ki. Leggyakoribb fajták a lódarázs, német darázs,kecskedarázs, fürkész darázs.

HOGYAN VÉDEKEZZÜNK DARAZSAK ELLEN?

Védekezés: Permetezéssel vagy porozással. Permetezés esetén a permetanyagot a fészekbe ill. a fészek közeléhez célszerű eljuttatni. Szűk nyílás esetén, ha helyhiánnyal küszködünk a porzás lehet a megfelelőbb megoldás. Csak körültekintően!

Árak

Darázsirtás árak(lakossági árak) (cég esetén kérjen árajánlatot, ajánlatkérőűrlapunkon keresztül):

Terület (m2)

Teljes ár

Ár (Bruttó)

Darázsirtás alapárunk 25.000 Ft

Az áraktájékoztató jellegűek és a fertőzöttség szintéjétőlfüggően változhatnak! A kiszállás Budapest területén ingyenes!

Nézze meg kedvező árainkat

SOS KISZÁLLÁST ÉS RENDSZERES IRTÁST VAGY FERTŐTLENÍTÉST IS VÁLLALUNK